Fürjtojás főzése

Fürjtojás főzése, ha lágytojást szeretnénk előtte jól mossuk meg a fürjtojást. Ezután forró lobogó vízbe tesszük óvatosan vigyázva a kezünkre és 60-70 másodperc között ott is hagyjuk. A fürjtojás főzési ideje nem sok, ha keménytojást szeretnénk, akkor elég 3 perc.

Fürjtojás füstölésnél akár 10 percig is főzhetjük semmi baja nem lesz. Itt nem szabad a fürjtojás főzési idejéből elvenni.

Itt rendelhet házhoz folyamatosan friss fürjtojást – FÜRJÉSZKERT

Vagy legyen önnek is saját kis tojó csapata 🙂 Itt előjegyezhet fürjeket

Lágy fürjtojás
lágy fürjtojás – fürjtojás főzése kíméletesen

Már 6.-ik éve fogalkozunk fürjtojás termeléssel. 5 madárral kezdtük és mára már 4 ezer felett vannak a tójok száma 500 felett a kakasok és folyamatosan van még 1500-2500 nevelt fürjecske.

Évente közel 1 millió fürjtojást értékesítünk. Mi voltunk az elsők akik mindent engedéllyel és mindent számlával adtak el. Mi voltunk az első hivatalos fürjtojás webshop Magyarországon. Nagyon sok külföldi partnerünk is van. Filipino feleségem révén tartjuk folyamatosan a kapcsolatot az Ázsia tenyésztőkkel is. Ott nagyon nagy hagyománya van a csodálatos fürjtojásnak. 32db Fürjtojásos tésztánk az egyik legjobb beltartalommal bír ezt köszönhetjük a legjobb takarmánynak Csányi Úr Bonafarm cégén keresztül.

Többi fürjtojásnál a miénkben csupán FELE a rossz zsír azaz a telített zsír. Ez rettentően nagy eltérés továbbá kevesebb cukor és több ROST amit tartalmaz a mi tésztánk. Az vagy amit megeszel, fürjeknek sem mindegy, hogy olcsó tyúktápot adunk, mert ezen akarunk gyorsan meggazdagodni vagy veszünk dupla áron kifejezetten fürjtápot…

Keressen minket Ön is nyugodtan 2021-ben is úgy ahogyan a Budapesti Állatkert, vagy Debreceni Egyetem és sok-sok híres ember 🙂 Új és használt Ketrecek és hozzá minden felszerelés nálunk kapható. Vehet csak tojó fürjet vagy kakaskát is hozzá a gyerekek nagyon szeretni fogják őket. Váltsa ki Ön is a tyúktojást a nála sokkal egészségesebb fürjtojásra! Elég egy kis kertes ház de sok vevőnk Panelban is tart fürjet! Hiszen nem bonyolultabb mint papagájt tartani…

Print Friendly, PDF & Email